Facebookissa olemme ajankohtaisten asioiden äärellä ja nostamme esiin myös arpoja myyvien joukkueiden ääntä.

  • Facebook Social Icon

Suomen Palloliiton Futis-arpa on jalkapalloteemainen arpa, jonka avulla kerätään arvokkaita euroja lasten ja nuorten jalkapallotoimintaan paikallistasolla. Futis-arvan myyntiaika on 15.3.2016–14.9.2016.

 

Nyt kannattaa laittaa seuran ja joukkueen varainhankintasuunnitelmat valmiiksi ja panostaa Futis-arvan myyntiin. Futis-arpa on myyjän kannalta ihanteellinen, sillä tuotteessa on huikea kolmen euron myyntiprovisio ja sitä on helppo myydä. Futis-arpamyynnillä keräätte riskittömästi ja verottomasti varoja seuralle tai joukkueelle.

 

Futis-arpa 2016 -arpajaisissa on entistä enemmän voittoja! Voittoluettelo koostuu laadukkaista ja halutuista tuotteista. Päävoittoina on 4 kpl Hyundai-henkilöautoja sekä 10 kpl unelmalomia. Arvasta voi voittaa myös mm. PlayStation 4 -pelikonsoleita Fifa 16 -pelin kera, Helkama Jopo -polkupyöriä, Polarin fitnessmittareita sekä runsaasti erilaisia Suomen maajoukkueen fanituotteita.

 

Kolmatta kertaa järjestettävillä Suomen Palloliiton arpajaisilla hankitaan varoja nuorisojalkapallon valmennukseen sekä varustehankintoihin. Futis-arpaa myyvät Suomen Palloliiton jäsenseurat ja -joukkueet.

 

Futis-arpa Facebookissa

Futis-arpa on tehokas, helppo, veroton ja riskitön varainhankintaväline. Kuuden euron hintaisesta arvasta jopa puolet tuloutuu myyntiprovisiona suoraan arpamyyjälle.

Kuva: Limingan Pallokarhut 06-07 -joukkue

Myyntiesimerkki: Kun myytte joukkeen kanssa 400 arpaa,

saatte suoraan 1200 euroa tuottoa!

Arpajaislupa: Suomen Palloliitto ry, Poliisihallituksen lupa no: POL-2016-1258.

Käytännön toimeenpanija: SBH-Yhtiöt Oy, Juristinkatu 6, 20780 Kaarina, p. 0403 110 570, e-mail: info@sbh-yhtiot.fi